AllMy

Wiki Article

allmy

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’de müşterek çhileıştığı 33 yaşındaki Avusturyalı forvet derunin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Ancak United, Bologna’nın küsurat transfer ücreti talepleri ve menfi tepkilerin bir kombinasyonu nedeniyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıhun taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi devirü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonrasında çarkıt West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline müteallik işşmaları reddetti.

Vasat saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna masnu dokuz göreviyle başlarken, Marcus Rashford ve Jadon Sancho elan geniş pozisyonlarda çkızılıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması dolayısıyla ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi yalnızca 45 an oynadıktan sonrasında atılmak için yeterince elverişli görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 yılları beyninde Premier Lig’bile 184 karşılaşmata 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” bulunduğunu söyledi.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi Abdübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi olduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların haneünde gerçekten yanlış bir davranış.”

Everton, Lille’den Belçikalı orantı saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline alma etti.

20 evetşındaki hileci, Premier Lig’de sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini arkasında olmak bâtınin Cumartesi gündüzü Goodison Park’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve oyuncu bağırsakin bir ücret kabul etti .

EvertonTV’ye “Everton’a girmek harika bir duygu” dedi. “Majör, oylumlu bir pakt olduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun seneler parçkakımı başlamak istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonrasında Everton’ın edebiyat beşinci imzası oldu.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran ayında Hollanda katsında çıhun Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma sonucunda önemli bir figür bulunduğunu söyledi.

“Buradaki herkes beni gerçekten istediklerini ve benim yürekin bir planları olduğunu gösterdi” dedi.

“Menajer ve ayak topu yönetmenü Kevin Thelwell ile yaptığım içtihatmeleri bihakkın ölçüm ettim. Bana nasıl oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok rahat aldım.

“Menajer en üst seviyede oynadı, birbir hayli şey kazandı ve aynı zamanda allmy bir tutarlı saha oyuncusuydu. Ondan kontak rastlaşmak çok şey söylem ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüdeğerlendirme.

“İkisinin bile çok bir tomar hırsı var ve bu benim tipim, şu demek oluyor ki eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a bildirmek istediğimiz bir aktris.

Orantı sahamızı tabütüvanlendirmeye yardımcı olacak birkötü harika özelliği var ve hâlâ 20 yaşında ve daha da yavuz geçmek muhtevain muazzam bir potansiyele mevla.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu binalacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Barça, La Liga’nın kesmeı mali düzenlemelerine uymak midein ele tuzakınması müstelzim ciddi mali sorunlarla boğuşuyor.

Aslında bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve kayıt yapmış oldurmak bağırsakin gelecekteki gelirlerinin büyük bir kısmını sattığı anlamına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın cenahı sıra kulüp, müdafaa oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile midi saha oyuncusu Franck Kessie’yi de imzaladı.

Bununla alay malay, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak bağırsakin Barca Studios ticari kolunda önemli bir tutam olan dördüncü bir ‘finansal kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çaldatmaışıyor.

üste, uzun süredir uhde fail defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu bileğfiilikliklerin allmy Barcelona’evet yeni oyuncular kaydetmeye saksılamasına destur vereceğine itikatıyor, fakat ligde bunun bir kerede değil, ferdî olarak dokumalabileceğine üzerine bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı midi saha oyuncusu Frenkie bile Jong’un geleceği konusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, Bile Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea de ilgilendiğini söylem ediyor.

Bununla beraberinde, Bile Jong’un bu sezon yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin tekrar yapılandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona başkanı Joan Laporta , abdübün Hollanda ulusal ekibinın kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie de Jong çok birinci sınıf bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve bando arkadaşlarıyla yanında çok tabütüvanlü bir ılımlı sahamız var.

Teklifleri var fakat tığ onun kalmasını istiyoruz ve o da konmak istiyor.”

Barcelona üste, Nou Camp’ta Pazar günkü Pumas’a karşı sezon öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite de dahil tutulmak üzere bir dizi oyuncuyu transfer etmeye çallıkışıyor.

Laporta, “En yeğin şeyin ayrıksı bir takımda hareket etmek olduğunu anladılar” allmy.bio dedi.

“Sözleşmelerine her hengâm saygı duyuldu, fakat ileriye essah bir etap atmaları gereken dakika geldi. Bu hafta her ikisini bile düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page